Kirjoitettu 29.1.2019

Uusi hallitus valittu vuodelle 2019

Padasjoen Perussuomalaiset ry on valinnut uuden hallituksen vuodelle 2019. Hallituksessa jatkaa Ilpo Siljander, Hilkka Ahokkanen ja Erik Jokinen. Uutena jäsenenä hallitukseen astui Tiina Kaivolainen.

Hallitus piti järjestymiskokouksen 27.1.2019 jossa sihteeriksi valittiin Erik Jokinen.

 

Kirjoitettu 15.12.2016

Ryhdy kuntapäättäjäksi – tule PS:n ehdokkaaksi

Äänestäminen kuntavaaleissa on tärkeä tapa vaikuttaa oman kunnan asioihin mutta kaikkein tehokkainta on asettua itse ehdolle. Perussuomalaiset ovat juuri sinulle sopiva, tavallisten ihmisten puolue. Maalaisjärki ja asiakeskeisyys siivittävät paikallista politiikkaamme kuntalaisten ääntä kuunnellen vaalipäivänä 9.4.2017.

Me Perussuomalaisissa tiedämme, että asiat eivät muutu itsekseen, vaan niille täytyy tehdä jotain. Ehdokkailtamme ei vaadita erityistä politiikan osaamista, vaan asenne ratkaisee. Olemme jo saaneet ehdokkaiksi monenlaisia ihmisiä – naisia, miehiä, nuoria, perheellisiä, senioreita, opiskelijoita, työntekijöitä, virkamiehiä, johtajia, yrittäjiä jne. ja heistä jokainen tuo mukanaan oman asiantuntemuksensa.

Jos tunnistat itsessäsi kiinnostuksen yhteisten asioiden hoitamista kohtaan ja haluat oppia uutta, toivotamme sinut lämpimästi ehdokkaaksemme kevään 2017 vaaleihin.

Tutustu tästä ehdokasoppaaseemme.

Klikkaa tästä ilmoittautumaan ehdolle.

Jokainen ehdokas luo oman ehdokasesittelyn vaalisivustolle

Ehdokaspakettiin kuuluu, että jokainen ehdokas luot itse oman esittelysivun puolueen sivuilla olevaan ehdokasgalleriaan. Katso tästä hyvä esimerkkikokonaisuus ehdokasesittelysivusta.

Ehdokassivun luomista varten tarvitset PS-Tunnuksen eli rekisteröitymisen puolueen kotisivuille. Tämä on helppoa. Jos olet jo paikallisyhdistyksen hyväksymä ehdokas mutta sinulla ei ole omaa PS-Tunnusta, toimi seuraavasti:

  1. Rekisteröi tästä ensin oma PS-Tunnus, jos sinulla ei sitä ole jo käytössä ja
  2. ilmoittaudu tästä ehdolle netissä.
  3. Saat yhdistykseltä sähköpostia ehdokkuuden vahvistumisesta/rekisteröinnistä ehdokasgalleriaan.
  4. Täytä ehdokassopimus- ja ehdokassuostumus-lomakkeet omalle yhdistykselle.
  5. Täydennä ehdokasesittelyysi kuvat, ajatukset, teemat ja pyydä yhdistystäsi julkaisemaan esittelysivusi PS:n ehdokasgalleriaan.

Perussuomalaisten ehdokkaiden vaalisivusto on verkkopohjainen ehdokasgalleriamme, jossa esittelemme eri puolella Suomea ehdolla olevat kuntavaaliehdokkaamme. Sivustolta voi tutustua ehdokkaiden vaaliteemoihin ja katsoa ehdokkaan omista tapahtumailmoituksista, missä hän on tavattavissa. Lisäksi sivujen ehdokastietoja käytetään julisteiden ja vaalilehtien painatukseen.

Klikkaa tästä tutustumaan ehdokasgalleriaan.

Lisätietoja ehdokasgalleriasta, ota yhteyttä tuki@nullperussuomalaiset.fi tai puh. 040 661 6919.

Talvisin vaaliterveisin

PS-tukipalvelut

Jaana Vesterinen-Prähky
projektisuunnittelija

Kirjoitettu 9.11.2016

Kunatavaaliasiaa Padasjokelaisille

Kuntavaali asiaa Padasjokelaisille

Haluamme katkaista huhuilta siivet, joten ilmoitamme kohteliaimmin Padasjokelaisille kuntavaali äänestäjille, että Perussuomalainen kunnanvaltuutettu Hilkka Ahokkanen on ja pysyy perussuomalaisena ja että hänet on nimetty Padasjoen Perusuomalaiset ry:n kuntavaaliehdokkaaksi kuntavaaleissa 2017.

Padasjoen Perussuomalaiset ry:n

Vaalipäälikkö

Juhani Ahokkanen

+358442315902

  1. kehotan kaikkia Padasjoen asioista kiinnostuneita, ottamaan minuun yhteyttä, sillä joukkoomme vielä mahtuu tulevia kuntapäätäjiä.
Kirjoitettu 15.11.2013

Tervetuloa Padasjoen Perussuomalaiset ry:n sivuille

padasjokiYhdistyksemme hallitusjäsenten yhteystiedot löydät sivustomme oikeassa reunassa olevasta Hallitus-valikosta. Päivitämme sivuille tietoa yhdistyksemme ajankohtaisista asioista mm. tuleviin kuntavaaleihin ja tapahtumiin liittyen. Seuraa sivustoamme tai mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä hallituksemme jäseniin.

Tervetuloa mukaan toimintaan tai kuntavaaliehdokkaaksi!

Padasjoen Perussuomalaiset ry